Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire posudi koji dinar da idem na jednu od ovih destinacija. Ne može se od 450 km plate koja kasni 4 mjeseca ni do Jablaničkog.
!!!
Imate destinacija po BiH koje možete doslovno biciklom obići, ili najviše s 40km goriva, čipujete se po cenera i lagano (govorim iz iskustva)...sendviće od kuće i flaša vode...zato ne jedite vnago kako ne radite i ne možete, jer to sve i tri puta više potrošite za jedan izlazak!!!
Joj Kanada, to je zadnje mjesto na svijetu koje bih posjetila
Ne znam sta bih ti rekao. Ja sam bio, i nisam vidio ljepse zemlje na svijetu. Govorim o zapadnoj Kanadi. Imam roda u Calgary-u. Bio sam jos u Edmontonu i Vancouveru. Alberta i Britanska Kolumbija su ono, da ti dah stane!!! Za istocnu Kanadu ti ne bih znao reci, ali nije ljepsa od zapadne garantovano.
U svijetu se kaze netaknuta priroda ili turisticki raj, a kod nas je to vukojebina
Evo bujrum u Finsku, od mene dzaba smjestaj.. (samo da je u pitanju normalna osoba).. Obavezno ponijeti topliju odjecu, jer ovdje vec minus dere :)
di da idem ajde pomozite mi.... votajte
Sta je sa Trebinjem?
@punisher Sretan vam put,uzivat ce te na Tajlandu. Ja bila dva puta i opet cu. Toliko je jeftino od hrane do izleta. Mozes li mi reci koliko si platio karte? Sad je akcija za period do februara po 380 eura,Etihad. I nadam se da necete bit samo na jednom mjestu.
Tajland bi trebao isto biti na ovoj listi .. ja abd u decembru idem tamo sa zenom jer se za male pare moze mnogo toga vidjeti i vidjeti druga kultura ... fkt im je sve prejeftino a o ljepotama mora otoka i ostalog ne trebam ni pricati ... samo je karta avionska skuplja malo al boze moj ... :)
Ne nose se drva u sumu ili sendvic kad ides u restoran :)
sve navedene pikam, osim kolumbije..jos uvijek je opasna i puna kriminalaca.
odoh na Machu Picchu dok nisu lansirali žičaru ;)
@PaziUjedam ali prije nego što lansiraju žičaru tamo
@berzerk kako imaš dobru pecepciju.... volim što nisi površan
🇧🇦 🇪🇺 🇨🇦🇨🇭🇿🇦🇺🇸🇪🇹🇨🇺...
Ja mislio opštinu Centar.