Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tu smo sve zahvaljujuci Dodiku i Zahiragicu,
Iskreno i po Bosni i po Srbiji i po svim nasim zemljama mogu lagano prosetati tokom noci, dok Parizom, Londonom, Briselom itd ne bih bas smio
Hrvatska 🥰 Negdje na bajkovitom istarskom brežuljku imati kuću s pogledom na udaljeno more. Na sat, dva, tri si od Slovenije, Italije, Austrije, Alpi, Švicarske... Mir i spokoj.
Kladim se da su na ovoj listi Engleska i Njemačka ispred BiH. Države čakijaša u kojim na dnevnoj bazi imaš 50 napada noževima i silovanja po parkovima. A o narkomanima i špricama na svakom uglu da i ne govorim. U berlinskom U-Bahnu više šprica nego u KCUS-u 😃
U Sarajevu i Beogradu mozes prenociti na ukici i niko te nece taknuti a u tih 10 top sigurnih ne bih vas probao😂
Ja u Zrbiju idem samo kada nabavljam belo za Sattlera i Morfija ;)
Zato što hrvate kad zlostavljaju i ubijaju druge broje u BiH, a kad zabijaju golove il daju koševe u hrvatsku. Denis buntić je kubojac, znači HRVAT!!!!!!
Sve u zivotu pa evo i sa drzavama ima svoje prednosti i mane. BiH ima dosta svojih prednosti a i mana. Tako i ove zemlje prve na listi vjerovatno imaju dosta mana (npr vremenski uvjeti, nocni zivot, standardi zivljenja itd itd.)