Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro te to, ne daj boze padne, svi izginu...dajte neki od 4000 sjedista...cccc
E letio sam ovim francuskim. To je fakat leteca zgrada.
e dobar brate sa dvije ili tri ture čitavo sarajevo može otiči na godišnji negdje ne nije greška ostali to nažalost ne mogu priuštit sebi (nemaju vremena )
A "Air Bosna" je imala 2 aviona sa propelerima. Sada nema više i nje.
Propeleri su tuga živa. Na linijama na kojima je letjela Air Bosna svako normalan je očekivao da će se voziti Boeingovim Dreamlinerima.
Kapetan obavještava putnike: „Poštovani putnici avion će uskoro da sleti na Sarajevski aerodrom, molimo vas da vežete pojaseve.“ Nakon toga zaboravi da isključi mikrofon i cijeli avion sad može da čuje razgovor u pilotskoj kabini: - "Šta cemo raditi u Sarajevu?" – pita kapetan - "Šta ja znam. Reci ti?" – odgovara kopilot. - "Znaš šta? Prvo ćemo nešto pojesti, pa ćemo malo popiti, a onda cemo uzeti ove dvije stjuardese pa ja ću da je*em jednu a ti drugu. Važi?" – pita kapetan. Jedna od stujardesa kad je čula da je kapetan zaboravio razglas potrči da im to kaže ali baš pred vrata se spotakne i prostre se koliko je duga. Na na to će jedna starija žena putnica: - "Polako dijete, zar nisi čula da će prvo nešto pojesti!“... 
hahhaha dobar
ne znam,Boga mi ja uvijek putujem pješke