Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li neko da objasni procedura dobivanja vize za Egipat
sto nece ici kad je sad povoljno ljetovanje tamo..
Ja vala volim Egipat,vala i Egipcanke su slatke,samo nesto pleshu =P
Bio sam tamo proje 2 godine i isao bih opet ali... Zbog vehabija kojih ima svugdje ne zelim da idem tamo a i isisovih seronja ima vjerujte. Zemlja je prljava da ne vjerujete. More u zivotu ljepse nisam vidio, te boje, delfini i korale. Jos kad putujete od hurghade za luxor koja divota kroz pustinju i bez svjetala. Nisam razumio zasto voze bez svjetala. Sve je divno osim da sam treci dan dobio bolest nila. Proljev brate satre :-))) dve u svemu super ali opasno.
Postoji odmor, dobar odmar, odlican odmor i Egipat. Nista na svijetu moze tako odmoriti kao ronjeje u Crvenom Moru i okruzen vrijednim, usluznim domacinima koji ti daju utisak da si kolonijalni gospodar. Ali dok su ove gnjide od Sisijevih-Saudijsko-Cifutskih placenika na vlasti, ne idem tamo.
jadan narod nema para kukaju na sve strane a onda se spreme i na godišnji odmor svi odoše van BiH, niko neće u Neum (sramota)
Sad zamisli kako bi u Neumu bilo kad bi svi iz BiH odlucili ljetovati tamo...
to sve mundžosi garan i pokoji poslovni ! ;)