Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predivan kraj, ne bi bilo dobro da turizam postane ovdje masovniji, jer je i ovako količina objekata uz obale Trebižata u proteklih 10 godina udeseterostručena...
@ken parker sad kad balkanski seljaci bez kulture navale, nece vise biti raj:( Bit ce brda smeca...
Koga bi briga za Davora
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa zar on ne voli samo sebe, svog predivnog sebe?
@MartiMizerija neće valjda tebe
Zagrljaj je jedan od najljepsih jezika ljubavi. To je onaj momenat kada se dva bica spoje u jedno. U smiraj dana, kad kisa pada ili nam ponestaje snage, zagrljaj drage osobe na samo nekoliko sekundi uvijek pomaze.....Laka ti noc zagrljaju moj.
😘🧚‍♀️❤
Davor Gobac toliko bitan da promoviše naše ljepote.
Nije ovo za balkanski mentalitet...treba dobro izroviti cestu da je tesko do ovoga doci...
Una, Sana imaju takvih mjesta koliko hoćeš samo država treba uložiti da se pristupi naprave. Na svakih 10-20 km na Sani i Uni napraviš pristup jednu 2 klupe i streha, roštilj, veliki pokriveni kontejner za smeće, i betoniraš malo obale. Neće ti se veliki broj turista uputiti u divljinu već gdje je čisto, uredno, i održava se. Pa onda napraviti puteljke za ribare. Sve one male hidro centrale zapalite i sravnite s zemljom, da se spasi riba, uništiše ribu.
BiH ima potencijala za turizam al naše vlasti nevode računa i nedaju podsticaj za razvijanje te grane već isključivo gledaju vlastite džepove,račune.
Trebižat je čudo prirode. Rijeka koja je lijek za dušu i puno više od ovoga što je navedeno u članku. Vrijedi istražiti. Nadam se da će lokalci biti dovoljno pametni da je ne unište komercijalizacijom.
Hercegovci unovčiše Trebižat, bosanci ne mogu Krivaju koja je najčišća velika pritoka Bosne. Inače lijepa Krivaja što je bliža ušću u Bosnu to je više zatrpana smećem i kanalizacijom. Gledam one Čaplje i patke kako tužno izgledaju pored onih stotina hiljada kesa po granama pored rijeke.
Zato sto smo najveci uhljupi na planetu. Sreca sto nam ne daju da prljamo Trebizat
Preporucujem plazu i restoran “Bililo” hrana odlicna i jeftina, cuga isto tako jeftina...preporucujem da se obavezno obidze, ja redovno odem na rucak i cugu, za nas dvoje 30-40 km max najedemo se i prilicno popijemo 🤪😊
Mjesto Trebizat nalazi se u opcini Capljina. A rijeka prolazi kroz vise opcina....
divno mjesto. trebižat je zaista fantazija. preporuka - uz kanuu ponesite i kesu za smeće da slučajno šta god ne zaboravite i ostavite iza sebe ...
"Za sve koji ne znaju, Trebižat se nalazi u općini Ljubuški" ... za neupućenog nazovi novinara i sve koje zanima, Trebižat je naselje u Čapljinskoj opštini.
Ovo je mozda jedini kutak u Hercegovini sto nije ljeti prepljavljen strancima i volio bih da tako ostane... Iznajmiš kanu za 20KM i ploviš rijekom čitav dan, imas odmaralista na kojima je obezbjedjen i roštilj... Milina, Kravica udaljena 10-15min,Koćuša također
Gp Power a zato je bio u Jugoslaviji Ndh Austrougarakoj monarhiji pa pod Turcima. U 200 godina 6 drzava. Masala. Sigurmo su nas pitali sta zelimo.
E narkoman Gobac mi je bas mjerilo u zivotu