Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predivno. DRAGA NAŠA PETOKRAKA. ŽIVIO TITO. SMRT FAŠIZMU...
ovo je prelijepo , ko ima vremena neka uvijek putuje ,ja sam za prirodu i njene ljepote. I naša Bosna ime prirodne ljepote,idi te u nacionalni park \"Sutjeska\" ,od šetnje po parku do Perućice ima se mnogo toga lijepog vidjeti,pa čak ljeti se može okupati u otvorenom bazenu ,voziti biciklo i kvadro ,ko voli da peca ima rijeka Sutjeska i rijeka Drina, ima se gdje noćiti i pojesti dobra domaća hrana
Dok citam ovo o Djerdapu, ne mogu da se ne sjetim ade koja je potopljena, i citavog jednog malog gradica koji je unisten da bi se napravila hidrocentrala. Pronadjite na internetu nesto vise o Ada Kaleh, zanimljiva je to historija o posljednjoj Otomanskoj oazi.