Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga vi zajebavate!?Kakav Porto!? Narod nema za hljeba.Vas i onako cita sirotinja,ova konstitutivna sto ratuje po komentarima.Ko ima za Porto,ne komentarise i vrijedja po Klix-u,nego uziva.
lifestyle rubrika je, ako je drzava u sranju to ne znaci da se lifestyle rubrika mora ukinuti, posalji mail redakciji da je zabrane na pocetnoj strani, mozda ti prodje, reci im da te bode u oci sve sto nema veze sa konstitutivnom sirotinjom
Evo saljem odmah slatki nekonstitutivni iznad zabokrecine izdignuti bogati intuitivni pustolovni lifestyleru.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad ovako pogledas ove gradove po svijetu svi nekako lijepi,kod nas vala nema ni jedan lijep,sve nesto nakaradno,prljavo,bez fasade.
@parfemdzija Kuca na dva sprata. Drugi sprat bez prozora, eventualno najloni na prozoru. Bez fasade. Oko kuce blatnjvano, prljavo. Na basci golf dvica ili kadet. Sav truho. Domacin sa stomacinom na koljenima, bez zuba, dlake po vratu... prsti debeli, crno pod noktima... domacica debela z guza na guz metar... tipicina slika.. fuj!
Volim ja i u Neum :)
Odo malo skoknut do Porta, da predahnem malo od ovog smoga za vikend. Dobro pa je BiH tako dobro povezana s portugalom, treba samo 2000km za kartu i presjedati 5 puta da dođeš do tamo.
...
Haha a sto mi ne prolaze komentari?
Predivan. Ostavio na mene utisak mnogo ljepsi nego sam Lisabon. Hrana, vino, ljudi, neopisivo. Porto ima poseban smek, nije toliko turisticki napadan i smoren kao Lisabon, i ima neku posebnu atmosferu.
Bio sam u Portu, nako vala... turisticki je previse!
Ma sex babe mi .
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> Sexcoss.com
Sarajevo jeste najljepši grad samo što se svašta doselilo u njega !!!
pogledas ovu sliku i kazes Sarajevo najljepse,de ba ne provaljuj se.
mamne ti ja para za to