Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto u neumu...
Ove kućare nemaju prozora!!! Moš mislit kako je kad zimi puhne, đaba ćumur, đaba drva :)))))))))))
ovdje bas mozak odmoris sehe mi
BOZE, molim te,baci me tam' i budi precizan,
Pa kad bošnjo/srbo/hrvatić ne bi trošio po 5-6 milja maraka na svadbu u cilju zadovoljavanja nadobudne rodbine/komsije/prijatelja i vlastitog ega, možda bi i uspio skupiti baš 5-6 milja maraka da ode na bračno sa ženom 15 dana i vidi taj 'raj' na zemlji. Al' eto i to bračno je izgubilo vrijednost ovdje, taslače se k'o zečevi godinama, nije zanimljivo.
Nigdje kuce postene, sve sama promaha. Sranje u bojama
Eh kad bi se nasla neka zena koja bi htjela sam nom na Maldive, sve bi joj platio. Steta svake godine ljetujem sam tamo.
ma ja ti nisam za taj nocni zivot. Ja ti tamo odem, svežem sebi ležaljku i izmedju dvije palme i odmaram tu cijeli dan, platim ovim domorocima da mašu palminim listom po meni, pušim kubansku cigaru i čitam novine i čudim se.
jos da je sve dzabe pa bilo bi lijepo,ovako i ako imas kesa potrosis za cas i onda opet rukaj, sto znaci da nam treba nesto gdje je sve dzaba, a puno je ljepse od ovoga a nemoras radit i nemas niti jedne brige, to mozemo reci da je paradise, trudimo se za ono sto je vjecno
Maldivi su nestvarni , ali dresovu su tu !! https://www.facebook.com/SarajevoDresovi Kompleti po 60 KM , bacite oko ...
Ne znam ni kako bi dosao do tamo i da me neko zovne
sososo far away :(
U tom slucaju i prefer montenegro, a valjda ce biti nekada prilike da se i ja relaksiram u ovom raju, makar na dan haha
Ako bi me ti drzao za ruku i cevljanovici bi mi bili super,ali ti neces :( :*****
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...nenadmašni atoli indijskog / pacifičkog okeana...