Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepo! Pod hitno povezati ovaj dio BiH sa autoputem A1/koridorom 5c. Mene je sramota da nikad jos nisam obisao Bihac, a glavni razlog saobracajna udaljenost od istog.
@bosq23 Zalosno je kakve puteve imamo,ja sam se prije nekoliko godina osjecao kao kauboj kad smo u zimu dolazili ali nije nam zao,Bihacka okolina je prelijepa ali volimo obici svu nasu BiH.Svaka nasa carsija ili grad ima svoju car i nesto posebno.
Fantazija,nije ni cudo sto su ga tri agresorska korpusa htjeli da porobe,plus babini izdajnici.Valjalo je to na plecima drzati
A Latini Bihac i celu Cazinsku krajinu vazda svojataju, vele to je turska Hrvatska
Lokalna vlast treba da odigra kljucnu ulogu u razvoju svakog grada, opstine, sta ce onaj iz Sarajeva, Mostara, B. L. svako gleda sebe i u sebe se treba uzdati. Stvarno je preljepo
bosna je u ovim pa cak i sirim granicama stara najmanje 12 stoljeca . od 8 stoljeca postiji zapis i tragovi
Biser prirode BiH okupiran šljamom iz Maroka, Afganistana, Pakistana, Alžira...
Migranti uživaju u čarima
baš je lijep bihać... predivan... 💛
@C.S. hvala u njegovo i moje ime :-))
@zSU nema na čemu... a nisam ni sumnjala da je 😍😍😍
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
😍 prelijepo!
Migranti su sa snimka izgleda uklonjeni fotošopom he he
Što se tiče turista najviše posjete ima od strane migranata. 😂.. Šalu na stranu grad je jedan od najljepših u BiH i stvarno ima lijepih mjesta za posjetiti i vidjeti.
Jedan od TOP gradova u Evropi, a još velki plus što sad zasad nije preopterećen turistima. Prije svega zbog loših puteva, tj nepostojanja autoputa.
Ajde bar ce priroda da dusom dahne gore kada se jos malo svi isele
Bihać je u Hrvatskoj
cijeli bihac je na mami tvojoj
@neverkombelizen Istra i Dalmacija su dio Italije, a gore oko Osjeka je Madjarsko.
I par stotina migranata, te nekoliko hiljada istih po kampovima također oduzima dah.....