Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moga komsiju Muradifa zovu Ziko,ja ga pito zasto te tako zovu kaze da je igro za reprezentaciju Brazila.Zato je Brazil u to vrijeme bio najbolji.
joj ovde se uvalit'... kazu nocu je specijalan dozivljaj...
Vuvuzela i to dvije odjednom..
Sta je ovo, gdje su one gologuzice iz mojih snova sa Copacabane
tih ima samo na slikama.
Nema toga po zimi...
Ja mislim da ova lijeva "zenka" na cetvrtoj slici ima vecu cunu od mene :-)))
tranšo 100 %
Mijenjam godinu u BiH za 10 dana u Copacabani.
Hajde na Panonska jezera u Tuzlu slična su Copacabani :)
Čujem da ste napravili neku "slanu komoru" il nešto slično i da je 45 minuta boravka ravno 3 dana na moru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad sutra i prekosutra naši navale...malo se osvježe pa gromoglasno u ponoć bodre BiH. Zmajevi u srcu, zmajevi na terenu, a Boga mi i na tribinama.
brazil razočaro sa igrom, nema više sokratesa, zika, žuniora, falkaa, paola isidora,, edera, tonjina .... nema više prepoznatljivog brazilskog fudbala