Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ljepote. Nisam ni znao da je skijalište napravljeno. 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Skijanje je super... Samo skupo jarane
Zar ti nije Mate Boban obečao puno love?
@BulevarNesavladivih hajmo u cigansko Trebinje na kafu ti i ja.
Tamo su još '72. otvorili sezonu orijentiringa. Al' bilo strogo zabranjeno tadašnjim zakonima. Pa neki zalutali na putu do Dalmacije.
Raduša ......planina na kojoj su heroji ginuli
Sad ce Suad da vam pokaze kako se skija...
Lose odrzavan put i malo otopljenja i kise nemozes doci do staza, bijedno!!
Prelijepo!!! Nisam znao da postoji uopšte...
Na Raduši se nalazi skijališni centar. Na stazama ovoga skijališta 2012. godine u organizaciji Skijaškog saveza Herceg-Bosne održano je prvo otvoreno prvenstvo u veleslalomu za mlađe uzrasne kategorije HB ima ski savez??
Šta ima Herceg Bosna održavati ski savez u Gornjem Vakufu, kad Bošnjaci predstavljaju večinu stanovništva.
Podjelit ce se opcina ko Sarajevo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kojem entitetu pripada ili je na granici?
Gazdaaa...daj natoci kuhanog vina :D
Treba više ovakvih članaka, ne znamo ni za Radušu, a kamoli za ovo skijalište.
@volimburek kako ne znas tu je likvidirana Hrvatsko-ustashka teroristicka grupa od 19 ljudi 1972,ja i knjigu citao,a napisao je Djordje Licina!
Dedo mi je ovdje 72-e ustaše rabijao
razbijao
Kao prvo otkud znaš da sam musliman a kao drugo nisam fašista/nacista ili što je sada moderno nacionalista. S ove strane su mi u familiji bili antifašisti. Rahmetli dedo mi je bio primjer muslimana ali je Titina slika na zidu u hodniku , odmah da je sa vrata vidiš.
Doživljaj kao u Austriji. Ljepše od Vlašića 10 puta.
Svaka cast,tu si u pravu,bio sam u Austriji na mnogima skijalistim a da iskreno kazem nisu bolji a cijene prenapuhane,mi smo super zadovoljni
Ehhh da sam mladji kako bi se sa gustom spustio dole na snowboard dasci (ili bez nje) :D
na Radusi je 1972 godine likvidirana Hrvatsko-ustashka teroristicka grupa koja je ubacena preko Austrije da izvodi diverzije i digne Hrvatski narod na ustanak!
@AhmetVukcicKosaca tko čemu Bošnjak o teroristima, nemoj zaboraviti Mevlida i ostale.
@mijat0 necu kad bude tema za to,bosna je puna masovnih grobnica punih zena i djece ja sad ne znam jesu li uradili morotvorvi ili k teroristi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ja sam se nekad sanko dok stari nije isjeko sanke za potpalu.
Uskoplje???