Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Ženeva je nedavno bila raj za jednog bošnju, koji je uspio na obali ženevskog jezera BESPRAVNO napraviti kuću! :-)
ja bio u njem.kantonu u Svicarskoj. plate u prodavnicama su 5000 km Svica je skupa i bogata. njemacka je jeftina u usporedbi s njom. jezera su im ogromna kao more. gradovinsubstariji.historijski. mislima.da jest malo dosadna zemlja.
Prijavit se u prvi azil
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
kazu da tamo ima qurava k'o blata (u parku prirode hutovo...)
Mogu otić na bauštelu u ženevu.
Bilo bi mi interesantno uci u glavu SDA Talibana koji prvi put ode iz SDA Kalifata u Svicarsku - htio bih osjetim koji su mu dojmovi kad vidi kako je sve cisto, kako je sve skockano, kako su fasade nove, kako su auta nova, kako je zrak cist, kako je cak i jezero u Zenevi (kao u Cirihu) cisto (moze se piti) --
Sad će jedan srpski historičar izjaviti da je Ženeva srpski grad hahahha