Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saddam alarahmetile,Bog dusu neka mu prosti
Kao i svakom ratu tako i u Iraqu.Prva zrtva je istina ,a druga kultura.
...ljudi se ne broje...sa stanovišta države i jesu rođeni da za državu poginu...ili od njene ruke...
Još će dugo oni žaliti za vremenima pod Sadamom... jer od kada ih je stigla demokratija, ginu kao grlice...
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; molim Allaha dz.s da teskim mukama i Dzehenemskom vatrom kazni sve proklete Iracane koji su ucestvovali u svrgavanju i muckom ubistvu velikog vodje i covjeka Sadama Huseina koji je preselio izgovarajuci Sehadet dok su horde prodanih dusa pljackale kulturna i istorijska dobra Iraka.Molim Allaha gospodara svih svjetova da usmrti i u Dzehenem gurne sve koji saradjuju sa onima koji su razorili tu veliku i casnu muslimansku zemlju,amin.
...jes' to molio i 95-e kad su šicali po srbima?
Johane, Sufliras ili molis?
Dobro da imaju išta izložiti
Kakav sjaj, kakva raskos, ljepota orijentalne kulture na svom vrhuncu. Svaka cas za Irakcane pokazali su kako se mogu neke znamenitosti obnoviti nakon sto budu devastirane sto treba da bude primjer nasim vlastima i konacno je doslo vrijeme da zaustavimo sve te propagande kojima nas bombarduju oko naseg kulturnog znacenja! Znamo mi gospodo vrlo dobro ko smo sta smo! Neka se ugledaju, neka dodju na klix i procitaju kako se to radi u Iraku