{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ovo su najljepši hoteli na svijetu

23.11.2014. u 15:43
38
24
Ovo su najljepši hoteli na svijetu
38
Vanjski izgled hotela svakako je prvo što privlači goste, a oni koji su to shvatili posluju s velikim uspjehom.
Hotel "Yunak Everli" se nalazi u Urgupu u Turskoj i izgrađen je u planini. Starost stijena je nemoguće odrediti, ali se vjeruje da su sobe u kojima gosti mogu odsjesti napravljane u petom stoljeću. Hotel je idealan za avanturiste jer oni mogu posjetiti podzemne gradove i skrivene pećinske crkve.

Hotel "Apostrophe" u Parizu ima moderan dizajn sa motivima drveća na fasadi. On spektakularno izgleda noću. U unutrašnjosti sobe imaju unikatan dizajn inspirisan literaturom.

Njujorški hotel "The Jade" ima fasadu vrijednu divljenja. On se nalazi u 6. Aveniji u blizini Washington Square Parka, ima 113 soba i odiše elegancijom, kako spolja, tako i u unutrašnjosti.

Holandski hotel "Intel" u Amsterdamu je urađen u stilu tradicionalnih zelenih kuća iz regije Zaan. Hotel ima četiri zvjezdice, a njegova fasada je napravljena od ostataka sedamdeset kuća.

Australski "Thorngrove Manor Hotel" je napravljen poput dvorca iz bajke.

Hotel "Mengaro" u Londonu je inspirisan mladalačkim duhom i grafitima.

Hotel "Castello di Monterone" u Perugiji u Italiji napravljen je u 13. stoljeću, fasada je napravljena od kamena, a s njegovih balkona gosti imaju fantasitčan pogled.

Katalonski hotel "Las Ramblas" u Barceloni ima šarenu fasadu koja privlači pažnju.

"W Hotel Los Angeles" u Westwoodu u Californiji je zaista inpresivan i omiljen je među slavnim ličnostima.

Ako ste u potrazi za raskoši, onda je za vas veličanstveni hotel "Parador Hostal San Marcos de Leon", koji se nalazi u Španiji. Radi se o jednom od najneobičnijih historijskih hotela koji je izgrađen u 16. stoljeću.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: