Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Botswana i New Zealand
Sve super, ali ja bi bungalov na Seychellen, hvala.
A gdje su vam Terme na Ilidzi?
Dobro je znati gdje nikada necu biti :)
Na predzadnjoj slici Klixovci napisaše Monte Carlo, Francuska. E nije Francuska, već Monako. Monako jest' sa tri strane okružen Francuskom, ali je Monako država. Patuljasta država kao Vatikan i Andora, ali je ipak suverena država. Monte Carlo nije u Francuskoj, već je u Monaku.
Monte Carlo je glavni grad Monaka i Monako ima svoju samostalnost ali nije suverena drzava, Nemaju oni svoju Nacjonalnu himnu niti imaju svoju samostalnu Fudbalsku ili kosarkasku reprezentaciju i nisu uvedeni UN'u kao samostalna drzava...
Monaco ti dragi moj ima svoju himnu., Ima i svoj Ustav, i predsjednika vlade i svog monarha kneza. Članstvo u UN ne odredjuje i nikada nije odredjivalo je li neka država suverena ili nije. Na primjer, Švicarska je uvijek bila suverena zemlja, a pristala je da se priključi UN-u tek 2002-e godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma je6o ovo - nego, BOJKOT HRVATSKIH PROIZVODA!!!
koja ti je satnica?
Tako je Hilmaga!
Šta je ovo u Bocvani... još treba nosorog da uleti tu :)
Jel ovo u neumu pored onog supermarketa gdje su semafori :O
Joj kad se sjetim slika 4 kakve sam tu noći provodio