Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas je lijepa priroda
mjesto da se hvalimo ovim sto imamo, mi se hvalimo onim sto nemamo, hvalimo se tudjim drzavama i njih volimo. :(
Kakvu ljepotu imamo, i ne znamo se hvaliti s njom.
Nije to vaša ljepota, već crnogorska!
@NUSKNVP. NELAPRDAJ☝️ DOCI CE NEKAD VRIJEME DA SE MI SA CRKOGOROM RAZGRANICIMO KOD HERCEG NOVOG GDJE SU UVJEK I BILE GRANICE.
UNIKAT (GUBER VODA): Ima u istočnoj Bosni prirodna ljekovita tečnost čiji povoljan uticaj na zdravlje je bio prepoznat za AustroUgarske. Zašto sada ovaj medicinski specijalitet još uvijek nije komercijalizovan ? Ko već godinama ometa opšti civilizacijski napredak naše otadžbine ? Zašto se na ovakve važne teme izbjegava javni razgovor i pri tom primijenjuje cenzura od strane onih neznalica ispranih mozgova koje su su same sebi najveći neprijatelji a da to nisu sposobni shvatiti ?
kome je daleko neka proba kod Kladnja muške vode.
svaki normalan čovjek, posebno turista koji se upušta u ove avanture i rizike, trebao bi se upitati a gdje su skiperima, gostima zaštitni prsluci?? civilizovani zapadnjaci koji se urednu vežu u autu, da se vozaju po divljoj rijeci bez odgovarajuće opreme?! ima li kod ovih bošnja ikakvih zakona, reda?!
vozi u prvoj, ne treba pojas.
U pravu si @kupo, obicni kajak ako hoces malo da izvezes mora se obuci prsluk, kako odrasli tako i djeca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada ovo vidim odmah ozdravim, doktor i gatere mi ne trebaju.
Divota.Najljepša nam je zemlja, još da se ljudi opamete i prestanu podjele, nikom bolje ne bi bilo.
haha Bgm i jeste, prelijepa... :-) Nadati se da ce se boljem. Uhh ovo bi bas bio nezaboravan dozivljaj.
uuuh ljepote