Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam vidjela frajera kad je ovo fotografisao,bas sam se pitala koji mu je pa fotografise lokvicu... :)
Slova bi u odrazu trebala pisati naopačke (Narodno pozorište)...
Pa kome ti to objasnjavas prijatelju? Da si im pricao o vodjenju cevabdzijske politike skontali bi, ovako lakse im je nabiti 1 metar necega u dupe neko 1 mikron znanja u glavu
Strucnjaci, da ste upoznati sa formatima fotografija koje mogu napraviti DLSR kamere, i da ste upoznati sta se sve moze uraditi u PS, onda bi vjerovatno bili u stanju sta je na ovim fotografijama prepoznate sta je uradjeno u PS i na koji nacin. U medjuvremenu, dok vam ne dodje iz dupeta u vugla, mozete samo sonjati sto vam je jedina vjestina .. Sto se fotografija tice, olican posao i samo naprijed.
ma ja, sve nejasno je SIGURNO il photoshop, il masonska zavjera, welcome to Bosnia :D Pa ljudi, slika se moze okrenuti, ako niste znali...evo kako bi original izgledao, da nije fotograf okrenuo: http://www.converthub.com/flip-image/working/done/3938716356e2c39496ee811ca52c9f60/untitled-lr.jpg
Pogledajte malo bolje sliku sa sahat-kulom, i naopako okrenuta slova "Meza bar".
sat na katedrali u odrazu bi trebao biti kontra ! :) hahaha kako ste samo zatucani, pa nije ni cudo sto vas svi levate kako hoce ! :) photoshop klasican !
Ovo su nemogući odrazi, svaki odraz bi trebao biti naopako postavljen i pod drugim uglom...
.!. A ti mora da si neuka seljačina koja nema ukusa i ne zna se izražavati.
super... sad ce svi samo prozvani sarajevski fotografi fotkati lokve i pobjedjivati sa istim na foto-konkursima :S
sss seljacino hajd ti koristi photoshop ako je photoshop. ne bi ga znao upaliti.
...lijepo i domišljato...
mojNe tiSra KIKI !!!
photoshop sve kakav ba odraz !! ! :)
niĐe veze