Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce ovi majkicevini da kazu kako je USSR raj na zemlji
Ljepota za oci, odmor za dusu. :-)
da sve bude potpuno jos samo fali par bačenih bambuča :) fakat na ovakvom mjestu možeš doživit " zen " , povedeš dragu/dragog ko sta ima hahahah , nešto za pojest , popit i setkaj cijeli dan i moli Boga da ne sretneš medvjeda :)
Stranci bi platili da vide ovo.
Odmor za oči i dušu: Ovo su najljepši američki nacionalni parkovi. prije bi reko indijanski parkovi. sto ne kazete da su englezi danasnji amerikanci pobili 60 milijona indijanaca i oteli ljudima zemlju.
al zato je Kanada prelijepa drzav, pogotovo zimi, rece mi jedan nas dijasporac nakon sto je ocistio tri metra snijega ispred kuce...
Pa se odselio na Floridu, sve s jbm ti snijeg, i grtalice, i minuse, i lopate. Nakon prvobitnog oduševljenja. Koja prevara. I jelene je osovo, da. :)
porno