Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli da je ovo u bosni, sto hiljada ljudi, koja bi ovo korida krkanluka, nožova i mrtvih gloava bila..
...može pučanstvo potegnut\' :)
prekinit za bayram pa onda nastavit poslje đume kad i ovi naši nastave?
Gdje tu sarajevsko :D
Koji krkanluk ..bote, nikakve razlike sa Celjigovicima, samo malo bolje upakovano, isto. Zato, bez kompleksa ljudi, svugdje je isti k.rac!!
bolji dernek kod nas ispred dzamije nakon teravije nego ovdje, samo ih nesto opominju
buduce dzehenemlije
Ah izvinte na vulgarnosti, ali ove rasne si.se....ho ho :)) A kako se ove konobarice bubaju i udaraju gdje stignu i sa kim stignu, kad je oktoberfest, niko ne pita jel park, jel ulica, jel slatko cose, nego kres-urnebes do zore. a kod nas slikaju par koji se sakrio u sumicu da srcu malo oduska. e hejbemti kaki smo to mi ljudi postali, mahalasi i voajeri, niko duse nema ni osjecaja za drugog covjeka.
najbolji sajam na svijetu..........................
JA BIO TAMO! BIO I PIO! LP Bosancima i Hercegovcima iz lijepog Munchena :)
A one zeljne y.e.b.a.c.i.n.e- za taj fest ,nista kazu od njihovih lokadzija, zato mi dodjemo i uzmemo jednu kriglu i dobro ga namasatimo one se same lijepe ,vole Bajruse Solgiju kad joj izvalis samo piskaju.!
Jedan glup podatak... Ove kelnerice zarade u prosijeku 15,000 do 30,000 eura za ove dvije sedmice opijanja... Zato raja ajmo u kernere....
koliko je samo koka moralo lesti jaja za toliku kajganu ;-)