Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepa slika Dubrovnika,pa i njega su cetnici granatirali :) zeljeli su sve da unistu....
Pa htjeli veliku Srbiju....
Htjeli veliku serbiju, a dobili veliku KURCINU !
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Medijska propaganda za neke gradove, fino se kupi iz budzeta pojedine medijske kuce, i kad im platis lijepo, Eh onda si najbolji i najljepsi grad! Evo citam za Managva Nikaragva, i upravo mi se supruga nalazi u Nikaragvi na putovanju, i licno sam se uvjerio preko skajpa, da im je prvi hotel u gradu, pun zohara, i ogradjen je ratnim zicama, radi sigurnosti od kriminalaca, navecer nema hodanja, da nebi bio bez icega itd itd, jebes i tu prirodu kad ti prijeti opasnost! Nista ljepse od bosanskog ranca i rahata na selu, samo sto dalje od komsija hehe :-)
nije tebi lako :)
Nikako Slomi se od sikirancije ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove godina Hrv najpopularnija destinacija u Svedskoj npr!Godisnje se pravi 50 hotela visih kategorija!17 mil turista sigurno ne znaju sta valja!
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Hebo ti turizam gdje krevete stare 35 godina naplacuju 25 eura i peskire moras staviti u 5 ujutro da bi nasao slobodnog mjesta.
riblja čorba, kakva ba Hr pa u Stokholmu živi 1 mil a godišnje prime 10 mil turista pa ti sad usporedi.. Samo Stockholm a Pariz 80 mil godišnje..
hrvatska je svjetska turistička sila, 4 mil stanovnika a preko 7 mil gostiju godišnje
Jeveri su svud na listi. Jel South Park, Family Guy, itd. svud mora biti jedan Jever. Tel Aviv... Ma ja... sigurno :D Ima tamo Ambasada Republike Fantasije? Ambasada gdje nemozes dobit vizu, ni pasos, ni licnu, itd.
Je, naručen je članak, Hrv. i ostale zemlje platile, ali svejedno takvim člancima se privlače turiste, ne na klix.ba, već Daily Mail, Huffington post i ostalima. Hrvatska bilježi porast američkih, britanskih, australskih i nordijskih turista!
A gdje je Buna, Baščaršija, Ajatovica, Novi Most, Prinčeva džamija, turbe???
Kažu smrdonje sve je to velika Smrdija do Nikaragve....Smrdonje treba potopiti
Berlin uzbudljiv? Berlin je jedan od najsiromasnijih gradova Njemacke je jedna je velika katastrofa.
zar ne kuzis da je ovo narucen clanak iz hrvatske :)
Berlin je najruzniji i najjadniji Njemacki grad!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje je Neum ?
Ja sam odlucila, Vrelo Bosne:-) . Ove destinacije sa spiska...dogodine:-P
kakav glup i narucen clanak susjedne nam hrvatske......sto se tice destinacija hrvatska nemoze ni u pola stici grcku,tursku,spaniju,francusku,portugal,italiju.......da mi nije tako blizu,ja naprimjer nikad nebi izabrao hrvatsku od ovih zemalja....a da imam bas para...eeee onda iiihajjjj :))))
Jesi li znao da Hrvatska ima dužu obalu od Španjolske i Portugala zajedno? hahaha!!!
jeste ti bi otputovao u RS
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ako hoces idemo i u Kubu .
trazis sponzora?
uvijek..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prvi dan SP-a ćemo vidjeti naslov: Avdija Vršajević se izgubio u hotelskom kupatilu