Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj zadnji Tblisi, kontam Sarajevo pa ništa jasno nije :D
Jesu slični...
ovaj vodeni most mi je fascinantan skroz , a Bombaj ko da su se djeca igrala i prevrnula punu kutiju lego kocki :)
najljepši dio sagrada familie je onaj stari dio koji je izgradjen prvi, dok ovo novo što sad dovršavaju se baš i ne uklapa u to.
Barcelona jedan od najljepših gradova svijeta bez dileme!!!!! Noćni život je na vrhuncu a pogotov kada se igra utakmica i kada je vrijeme festivala (Septembar). A grad nudi mnogo toga za posjetit, Sagrada Familija definitivno najljepša građevina koja oduzima dah kada se stane u njeno podnožje, Camp Nou, i još mnogo toga. Uglavnom za Barcu ne lažu kada vas savjetuju da odete i posjetite taj grad. Jest da je put naporan ali isplati se vjerujte mi.
Imao bih volju posjetiti Plavu dzamiju i ovu crkvu u Barceloni. Nevjerovatne gradjevine.
Prelijepa Sagrada Familia.:)
tbilisi slicno sarajevu..jel tako ?