Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se tice odnosa kvalitet/cijena, Beograd je najpovoljniji za za vikend putovanja jer ima najbolji nocni zivot. Za one koje hoce da nadju jeftino nocenje, preporucujem stari hotel "Slavija" koji je odmah kod fontane na Slaviji (tu je i autobus za aerodrom, karta u jednom pravcu kosta 300 dinara, to je oko 2,5 evra) Nocenje kosta 20 evra, u cijenu je ukljucen dorucak na bazi svedskog stola
Vecina ljudi u BiH ne moze si priustiti vikend putovanje u okviru svoje domovine. Teorija o povoljnosti je upitna kao i spisak ovih "evropskih gradova"
@All Apologies nekad je raja iz zayebancija isla u soping u Trst, ili u kafani se sastanu jarani i odjednom im prahne da odu da popiju kafu u Dubrovnik i odu tamo. Suvisno je spominjati da su SVI isli na odmor na more. Danas raja nema para da ode do Borackog jezera
Sve ove top liste su rezultati plaćenog lobiranja, a ne pravih impresija novinara i turističkih radnika.
u BG samo ganci garavi grad
Naravno sve klošarski gradovi. Sarajevo je u konkurenciji sa Singapurom i Londonom.
@SabahudinKrivaIj Sarajevo i London jedino što zajedničko imaju je kraljevska porodica, tamo Elizabeta druga, a ovdje Sebija prva :)
Pa Sarajevo je najjeftiniji a nema ga -