Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudna mi čuda, ja sam bio na jednom krstarenju 1987. god na brodu Javorak. NIkakva kompanija nije za to putovanje tražila nudiste, ali prvo jutro svi su već na brodu bili bez odjece i tako svih sedam dana krstarenja. Sunčali se goli i kupali se goli i niko nije smetao nikome. Takvo krstarenje se može svakome preporučiti jer brodovi obilaze mnoge uvale u koje se drugačije nego brodom ne može doći.
valjda ne naidje neki srbin
JA SAM SAMO TURISTA, BUDI MALO NUDISTA
vama nudistima sam vidio sestre gole neki dan. al predpostavljam da za vas to uvreda nije sve dok vam ne kazem da mi se tuki digla na svaku od njih. al ne ljutite se to je samo znak da su vam sestre dobre :)
Samo je u današnjoj Bosni ovo nešto za ibretiti se. Ja znam prije rata najmanje dvanaestero raje sa Vratnika i Bistrika (iz centra grada i ne računam) koji su regularno ljetovali u Vrsaru ili su po Mljetu hodali go.log.uz.i - neći sad imena jer ko zna kakav je današnji svijet, najmanje što bi ih komšiluk izrezilio, sve su to 40 i 50godišnjaci, a po reakcijama vidim da nije baš popularno ono što su neke od najstarijih sarajevskih porodica smatrale normalnim
Cuj pracovjek skrivao stidne dijelove. Bilo mu hladno i zato se \"oblacio\", a ne da bi pokrio. Ja bih te po kazni poslao sa njima na krstarenje. :))
Ja se javljam da budem zaduzen za sigurnost svih zena na brodu, posebno nocu!
koje poganstvo, pogledaj te pracovjeka, primitivnog covjek cak su i oni sakrivali svoje stidne dijelove tijela, -ovaj danasnji svijet je za porediti sa zivotinjama.
ako ih ajkule negdje pojedu nece morati cackati zube poslije obroka s obzirom da nemaju garderobe na sebi