Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja konto Hum
Lijepo je zivjeti u Turskoj...Plate nisu velike, ali se niko ne je*e da nadje posao, citava porodica ti moze raditi od cega se sigurno moze lijepo zivjeti, a da ne govorim o tome sto im je sistem uredjen, Zdravstvo, obrazovanje, autoputevi, aerodromi....Stvarno lijepa drzava
Ja bas htio napisat
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo nabijemo našem 'Avazu' ovaj vrh i imat ćemo i mi futuristiĆki ...
Sad moraju napraviti kruzni tok i u sredini maketu ovog tornja
Ja pomislio toranj na Humu :-)
znao sam da me neko nadgleda....... :(
Vidimo i mi sa Avaza RS.
Šamar za Fahru...
Novi kruzni tok u nasoj mjesnoj zajednici izgleda nevjerovatno. Kazu da je savremeniji od trotoara ispred precjednistva.
Nešto mi staromodno.
Vi nažalost ne znate ni prepisati vijest. Nije 'Meike' kao neka švabica, nego Melike Altınışık, jedna od poznatijih turskih a i svjetskih arhitektica.
Auuu, kako sultan gradi! Još, još vakog melema za dušu, uredniče!
❤️Istanbul❤️
A vidi Huma što se izgradio jbt
Izgradio se Hum ko Real Madrid
Wao.
izgleda kao futuristicki vibrator
Fahro na aparatima
Sta je ovde sa druge planete????????????????????????