Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj"titov vrh", jeli moguće fa se ćopica i tu popeo?!
Ajoj,moji Makedonci.....Nayebaste,da kažem....Pa Bosanci su to,Bog ih ubio,to se kući neće vratit nikad....Na stranu,al posle će dovest I Joju,Daneta,tetka,medjeda I pola Bileće....
ovih dana se izvrasavaju zadnje pripreme za dolazak migova u srbiju a putin i rukovostvo rusije obecavaju isporuku s300 srbiji...dolaze tenkovi i oklopna vozila..ministar vojni je rekao da ce sve stici na vreme...sta to znaci?.da li se to nesto sprema na balkanu?...juce su srbi vjezbali u bugarskoj gadjanje sa nato zemljama i pokazalo s eda su mnogo bolji od njih...od 6 raketa sest pogodata a amerikanci samo jedan pogodak..zasto nato vjezba srbe za gadjanje raketama?...dolaze islamisti
Ne znam sta ce vam sve to, kad niste mogli pobijediti protiv tipova u starkama sa onakvim naoruzanjem, nego ste jos bjezali traktorima i trazili pomoc Holbrooka, poserite se vi na to donirano oruzje koje kosta vise nego da nije donirano.
Vrhovi su dobri, samo u julu vručina. Gravče na tavče obavezno u Skoplju i Ohridsko ljubavi moja, ako ARapa nema mnogo. MAkedonci dobri ljudi ko Bosanci, ko da nisu pravoslavci. Pitanje je samo kako su došli do MAkedonije , osim preko Srbije al to je u suprtnom smjeru, ili preko ALbanije !