Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivam investitore da plate cijenu, meni daju pola ostrva, pa nek pređu duhovi na moju polovicu.
ma ubilo se za Bate Zivojinovica I Ljubise Samardzica....pa da vidimo onda te nazzi duhove :P
Da imam tu lovu , kupio bih ostrvo i duhove u paketu . Skoti zive od te fore ...
Odakle mi lova frajeru???
Pisi kupljeno, de samo mi to ogradi :)
Bili u deal sa nacistima pa nije jasno sto su strijeljani??? wtf!!! Pa zato sto su bili Ustase i sto su ih party nafatali. I sto? Trebali su da im kupe sladoled na to istrvo???? Dobbraaaa reklama za ostrvo nema sto ;)
ev pošo san ja muzlman uzeću ja,duhovi u naske neće jerbo su to virovatno krštani a mi oto nepriznajemo a i uostalom imamo mi odža malo opušu,malo zapisa i vse čisto ko kristaj :p
koja je cijena nemojte me ljutiti da sad kupim
mogli bi ti duhovi sa otoka doc malo vamo u bosnu kod nas u predjednistvo da traze pravdu...
Kako ''niko'', idoti jedni? Pa kupio bih ga ja, ali nemam para!
Dragi klixu...niko je veoma sirok pojam...
Ovo je jedna od najmorbidnijih reklama u oblasti prodaje nekretnina
Gluposti!!! To bi onda trebali biti duhovi stradalih ustaša, što sigurno nije moguće, jer ustaše nisu imali ni dušu ni srce! Bogatuni, okanite se glupih priča i slobodno kupujte!
Duhovito ostrvo
Ako je po tome Bagdad ni danas ne bi bio naseljen koliko su Mongoli tamo poklali raje u jednom danu,komentar ti je super,mongoli su pobili pola europe i azije
Da imam lovu ja bih ga kupio :)
Koliko je poklano Srba u NDH cijela Hrvatska se ne bi mogla prodati za 15 kuna...
ovo je puno zanimljivije od Dubrovnika i dosadne dubrovacke jezgre, ne znam zasto turisti izbjegavaju, ne boje se valjda nazi zombija kao u onoj norveskoj horor-komediji dead snow .