Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turistička atrakcija...Turisti dolete, vide aerodrom, i ponovo odlete...
Meanwhile in Bosnia... Afričke zemlje nas sustigle.
Svaka čast na tim serdžadama , shopovima , leptirima i čudesima ...pošto mi je podaleko do tamo letat ..ja bi nešto radije odmaro na ovoj Genevieve Morton :-)))
Aerodrom u Singapuru i ovakav kakav je izgleda super. Imaju odlicne sopove, hrane kakve pozelis, prelijepa kaktus basta gdje mozes zapaliti i popiti pice. Toaleti cisti, uredni. Osoblje usluzno.
blago tebi kada si to vidjela
U pravu si @lelo, eto ja i tebi zelim da jednog dana uzivas u ljepotama, ovog novog :) @Vandelay, iskrena da budem nisam to vidjela, cekala sam samo 4h na sledeci avion, a to je kratko ako hoces da vidis sve sto imaju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
@zare: pa jedan od rijetkoh aerodroma na kome mozes da se izvalis na patos a da ti bubrezi ne prorade.(aerodrom je za neupucene kompletmo tepisiran)..mada za to nema potrebe jer imaju one fotelje na koje se mozes da izvalis ko hadjija..a terminali su povezani sa bezpilotnim vozom tako da nije to neki problem..dobar ti izgovor da nemas para za balkanske posjete :)
A MI ODUSELJENI STO CEMO IMATI JOS JEDAN STARI TRAMVAJ U GRADU!!!!! Stari tramvaj bi bio veoma interasntan da nam je grad veoma moderan pa da to dodje kao neki contrast, ali u gradu koji je urbanisticko ruglo Evrope sa losim cestama I jos losim prevoznim sredstvima..izgledat ce UZAS UZAS..pa svi se hvale kako u upotrebu stavljaju visoko modern, necujne, solarne, digitalne...automatske.. tramvaje a mi presretni sto cemo imati jos jednu trulju u sred grada?!?! FAKAT NE KONTAM!
па и време је....офуцан је право....исти теписон из средине 90'....дистанце између терминала су маратонске, јбш то...недај боже да ти пронађу неку заборваљену таблетицу, јбт обесит ће те, буквално....
вандалеј, немам ти ја пара за домовину...живио тајланд ;)
Lako je njima kad nemaju Srba
nisu srbi za sve krivi, pogledaj srbiju, ispred nas su u svakom pogledu
Tamo su haman sve Srbi pa nemaju kome da smetaju , a kod nas šta god kreneš ovi nešta nedaju , vazda naki vitalni interesi ugroženi ... nabijem HIN na qurac i njih i nas
Sjajna vijest, bas se radujem...
Gledajuci osjecam se da sam napokon stigao u buducnost :D Ili sam jednostavno ostario :(
Ma nije ovo ništa za naš sarajevski.
bice jos nevjerovatniji
al je8e se dzeke, igr'o ne igr'o 200 milja ojra svake hefte legne na racun