Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Japodski otoci jesu lijepi, ali nisu baš najljepši biser Une. Za mene su tu kanjon Une, Štrbački buk, Male ade u Bosanskoj Krupi, Mlinčići u Bos. Otoci, pa i Japodski... Ali taj Račić u odnosu na sve uzvodno i nizvodno je ništa posebno iako je meni svaki pedalj Une lijep. Pozdrav sa Une i dobrodošli.
👍
@NigdjeNaSvijetu Svaka čast na insajderskim informacijama :)
Kako lijepa zemlja sa preružnim političarima
Cuj to zatvoreni tip, sta bi trebao placati da idem na Unu, nije Una privatna
Hvala E.M. na izvještavanju iz Krajine. :)
Račić pa Japodski otoci. Ali obzirom da je ovo reklamni članak zbog dizanja cijene iznajmljivanja vikendica, razumijem...
kaze lijepo je al mi bi to zatvorili za mjestsne sto zive tu
na svim slikama priroda taknuta. ne valja naslov.
Imamo prekrasne turisticke prirodne bisere koje moramo cuvati i paziti
Turisticka zakednica USK je ugasena, propala, lijep je projekat Japodski otoci ali puno je kriminala iza toga. Znaju dobro to Amidzici....
Lijepa moja Posavina
Ostat ce u dure ako ne budu isli arapi.. Odu li oni- kraj
Ko kaze da Bosna nema otoka?
UNA JEDNA JEDINA - REKOŠE LATINI A ŠTO OSTA DO DANÀŠNJI DANA.
Ma samo bjezati , kakva lkjepota kakvi bakraci
Ako su daleko od glavne ceste kao što je i Štrbački buk i lažne oznake kilometara i onda makadam neki 30 kilometara da bi na kraju naplatili 7KM po osobi, neka hvala lijepa je Una i na slikama.
@begsoon i treba da bude tako!! Kad bi Štrbački buk bio bliži pretvorio bi se u Čevljanoviće!
@begsoon Autom do plaze!!!