Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad puhne u petak odosmo svi
Pa sta bi tek reko da vidis saharu da ozeleni? Ogromne rijeke, jezera, zelenilo ko kod nas.. takva je nekad sahara bila, a bice opet
Mozda zvuci nelogicno..al globalno zagrijavanje ce ozelenit afriku.. kisni oblaci ce prodirat u saharu lakse zbog tih nekih strujanja zraka.. dolje ce biti banja.. a mi cemo imat cesce ekstremne suse i cesce kisne sezone sa poplavama, klizistima itd.
yebbi me ako svake godine ne bude clanak o "nesvakidasnjem" snijegu u pustinji
Pa pada snijeg u africi cesto..u alziru na vecim planinama bude snijega svake godine
https://youtu.be/vkj9wgj5yLU
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hocu da drzis moju ruku da se ne bojis vjetra i mraka, uspavana i kada kise tuku, jednako krhka, jednako jaka.Hocu uz mene da se svijes, korake moje da uhvatis,pa sa mnom u nasem snu se smijes i ne zelis da se vratis.....
😔
😔😔
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nešić postao ministar, snijeg u pustinji, šta je treće...
Ovo se dešava bukvalno svake godine zadnjih 20 godina i uvijek je naslov u fazonu wow nevjerovatno...
Ma i ranije. Posljednjeg sa spusta na ZOI 84, Egipćanina El Redija upitao je novinar "Da li si trenirao na piramidama?". Odgovorio je "Znam da me zezate, ali više puta sam vidio piramide prekrivene snijegom."
Ya allah habibi 🤲📿
A nase planine ništa
Valja im čistiti snijeg po onoj vrućini
Nista me vise ne cudi...
U pustinji snijeg, nama februar a nema ništa, sve se mijenja samo ljudska glupost ista!
Snijeg padeeee na pijesak na voćeee. Nekaa ljubiii ko god koga hoćeee