{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nermin Mameledžija proputovao pet zemalja i prešao više od 5.000 kilometara

18.10.2015. u 22:06
503
85
Nermin Mameledžija proputovao pet zemalja i prešao više od 5.000 kilometara
503
Nakon prošlogodišnjeg uspješnog eksperimenta sa backpackingom, mladić Nermin Mameledžija je ove godine odlučio otići korak dalje.
Na portalu Klix.ba ste već mogli čitati o avanturama mladog Travničanima na prošlogodišnjem putovanju kroz Italiju , a ovo je ljeto umjesto jedne države odlučio proputovati pet zemalja, više od deset gradova i pritom prešao više od 5.000 km.

Put ga je vodio kroz Hrvatsku, Belgiju, Holandiju, Njemačku i Češku i pored spavanja na klupi u parku, okušao se, između ostalog, u stopiranju na autoputu i pojavljivanju na holandskoj nacionalnoj televiziji.

"Kao highlight bih izdvojio svoj mini koncert u Berlinu gdje sam pred velikom publikom spontano testirao svoje vokalne sposobnosti, sa manje ili više uspjeha.
Princip je i ove godine ostao isti. Na put sam ponovo krenuo sam, ponio sam sa sobom samo osnovno i odlučio se biti otvoren za sve izazove, neplanirane preokrete i nova prijateljstva", kaže Nermin za Klix.ba.

Svoje pustolovine ponovo je zabilježio kamerom i napravio kratki film kako bi svoje nezaboravno iskustvo podijelio sa drugim ljudima u nadi da motiviše svoje vršnjake da se spakuju i krenu u obilazak svijeta.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: