Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba putovati sam, jer tada lako upoznaš novu prijateljicu,a kad putuješ sa prijateljicom sve misle da ti je žena i pobjegoše, jednom tako prijateljica i ja se vraćamo sa jedne lijepe destinacije i veli stjuardesa uz malo obostrane šale najljepši ste par u avionu,,ja se isfurao a prijateljica se smije,od tada jok brate,sam na putovanje...
@propast2020
Trebate putovati naročito ako je na račun firme he he
Osiguran si i u slucaju ne daj Boze 😂
Ona ako ima racuna ja idem s'njom, kad me zovne ostavljam sve odo...☝️✈️
trebica sa hedora šeširom 8,5. sa njom bih putovao svukud
Jako je tesko naci nekog ko ima isti interes kao i ti... zato treba samo sa pravim prijateljem putovati.
ja se izvinjavam, jedno pitance, da li je počela ona boračka od petaka po mjesecu, pitam za jarana
Ako je dobar prijatelj to je dovoljno, ako ćemo gledat samo financije, to nije odmor . Ista stvar je i kad se ode na more a jedeš samo paštetu, odeš na odmor više se napatiš nego što odmoriš.
ne putujem nemam para