Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima Veleža, ima Starog Mosta, od tzv. hb ništa ne osta
Prelijep grad
Ja nisam ni umro ni pao samo sam morao skociti dole.............
A ja ljepote i qurca , sve pono smeca, odpada budimo realni. Rijeke pune plasticnih kesa.......flaša ko u Bngladešu,sve zagađeno...volio bi da nije al je to stvarnost.
Puno je Arapa doslo u BiH...
Morali su ovo malo pojasniti. U Mostaru se jedino ima sta viditi na Istocnoj strani, i na samoj Neretvi. Na zapadnoj strani, i dalje od Santiceve, mozete viditi samo ulice poznatih kamenjarskih srba iz WW2,i namrgodjene i neprijateljski nastrojene ljude, takozvane Hrvate.
@gooUser1573642483 Popij prijatelju našega vina, izi i sira i pršute, ništa ne tražimo od tebe, samo kad se vratiš odakle si došao reci da mi nismo ko što oni misle. Ako iz Bosne dolaziš prijatelju našijem poruči da ih mi nikad ostaviti nećemo jer brez njih i brez nas nit ima Bosne, nit ima Hercegovine. Ništa ne tražimo od tebe samo kad se u Bosnu vratiš, reci glasno da te svi dobro čuju da Hercegovina neće Bosnu ko roditelja tutora, već ko sestru rođenu."
Mislili su UZP-ovci da su ga srušili..ne..on je samo pao...izronio je stari.