Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je sad postao trend na zapadu.. Tako sam i ja na benzinskoj naletio na jedan par iz francuske, prodali stan u parizu i otišli ljudi do vijetnama i nazad u nekom starijem vw kombiju. I naravno, kombi ih otkuca baš u beiha :D
meni je to ok, možda ne planiraju svi karijere i djecu.. Ili ljudima dosadi takav način života i odluče se na promjenu. Najbolje je biti vitez skitnik.
ovisi kakva ti je bila karijera i čime si se bavio.. Skupa je ovo zayebancija i treba ti dosta odricanja ..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja napustijo poso,izgradio kucu, pa visim u kuci
Ma Nije meni lose. Svaki dan Dok jednu hebem druga mi pushi
bas im je divna kucica,a obilaziti zemlju uduz i poprijeko je prava avantura, super.
Kod nas bi im ukrali mobilnu kucicu...
često viđam ovo i tu kod nas u BiH ... najčešće Francuzi
U nas čekaju s motorkom, obično na raskrsnici.
Zanimljivo
E i ja bi tako nešto učinio, al' mi treba kakva mlada snaša:):)
...Al neće snaša tamburaša, neće bećara Ona hoće gospodina punih đepova :P
Fenomenalno.
Pustolov se ne postaje, nego se rađa s tim! Bitno je osuđivat, kao skupo je to. Vjerovatno da ovima slični ne provode kraj dana izležavajući se pijući pive i drpanjem mu*a, već rade, jure za svojim ciljem. Sigurno neće kupit kao svi mi ovdje neki tip-top mobitel novije generacije, kao kod nas kriza, nema se. Raširite jedra, zavintlajte točkove pa se vidimo na onoj strani svijeta ;)
ovo me podsjeca na onaj brod iz Severininog bestselera...
ovo su cigani izmislili prije 500 godina
koja avantura
ma ja napustili poso a roditelji neki milioneri ja sranja ,ja poznajem toliko amera da nemogu cekat platu od koje zavise toliko ,tako da to nisu bjednici neki ,kao zivot je tako dobar u americi jaba pricam ti price
tako moremo i mi obic svi 2 savezni drzava u bih na traktoru.
A joj oplakah 😂👍
A kad proputuju Amerikom?
Sta ce nama soferima kuca, kad je nasa kuca putujuca...