Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vol'ki voz a samo 5 slika ?
....kao dijete vozio sam se prugom Sarajevo Višegrad ....starim dobrim ćirom... I sada imam slike koje žive u meni na te prelijepe egzotične trenutke .....gotovo filmske scene prolaska klisurama duž drine plave kao nebo isčekujući da se pred očima pojavi " na drini ćuprija " to remek djelo ljudskih ruku !!!
Ovakav je kod nas "brzi" voz, samo eto malo cisci
mogli ste ga nama sadakisat
Fallout? Anyone?
Vozovi koji se koriste u nas podsjecaju na bjedu ,jad i nekulturu naseg naroda.
Vidim svi se prisjećaju svojih avantura, pa tako sam i ja, u voz od tuzle do ploča i od cijelog putovanja sjećam se samo povraćanja...sreća ćale uzeo ladu slijedeće godine....
@LutrijaBiH ma nije ni u ladi bilo ništa bolje al makar si mogao stat pored ceste...a ti prozori u vozu su bili previsoki za maksumče koje sam ja bio u to doba ;)
Jel i ovo Talgo?
nasim cirom nisu bas bila lukzuzna putovanja ali oni koji ga pamte,nedostaje im.
...voz je voz...