Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego fakat su mogli oborit ginisa...kao zemlja sa najvise bunkera..
Tuga.
.... Albanija ne da ima izlaz na Jadransko more nego je oko 300km obale na Jadranu, ostatak od nekih 150km je u Jonskom
tito da je bio pametan trebao je napasti i zauzeti kompletan balkan dakle albaniju, grcku rumuniju,bugarsku sve ih pokoriti to mu je najveci kiks i fakat da je htjeo mogao je to uraditi kad je htjeo, jna je u svakom trenutku imala milion vojnika onih od 18-20 god, milion aktivnih vojnika danas ni amerika nema
http://tm 87 - breza.co m.ba
\" Pravljeni su da zaštite najsiromašniju zemlju u Evropi od napada stranaca. \" Valjda se misli, dok su oni bili pravljeni, Albanija je bila najsiromasnija..
Moldavija je najsiromasnija (GDP po glavi stanovnika) za vas \"informisane\".
Samo da ne bude zabune medju ovima sto pljuju po Albancima i Albaniji. Evo vam realnog stanja... http://www.albanianlimo.com/Imazhe%20per%20LIMO%20shtese/Durresi.jpg http://albaland.netfirms.com/durresi/durresi1.jpg http://www.galsh.com/displayimage-7914.html Briga nas Albance sto Srbija nema more.
muslimani sta reci , uvjek najsiromasniji ..
albanija
A nesto se sjecam da je Tito ostavio te automobile svojoj djeci? Mislim da je sve ostalo drzavno a ne kao danas... Izebegovici, Silajdzici, Bicakcici, Dodik - sve bila bijeda prije rata.
s tim da albanija nema izlaz na jadransko nego na jonsko more...
a zasto se tito i njegovi funkcioneri vozali najskupljim automobilima u svoje vrijeme?
prelijepa zemlja
srednji staloz sa pogleda cigana :D hahaha, oni koji su putovali su putovali da bi kopali kanalizacije po njemackoj i to je to. samo sekundu bolji od albanije po bilo cemu.