Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdržao je Istanbul i gore, i najljepši grad na svijetu i uvijek moj prvi izbor kad imam prilike da idem vani.
ako hocete da osjetite teroristicka uzbudjenja ne morate ici u tursku...imate toga i u sarajevu...
@god Free Sta ti znas papak, izadzi nekad iz kuce. Sisli seljaci u grad da nas uce kako se treba zivjeti i sta je to grad a sta nije.
Do sad nisam bio u Istanbulu,a sad iz inata...... neću ići.
Ja bila u Parizu prije nove godine, najsigurniji grad
http://www.kurir.rs/planeta/nemacke-zene-su-same-krive-da-nisu-koristile-parfeme-ne-bi-bile-napadnute-tvrdi-imam-iz-kelna-clanak-2101657
Putovati na bliski istok koji predstavlja ratnu zonu je rizik koji svak mora preuzeti na sebe. Siguran i bezbjedan povratak niko vam ne može garantovati.
Taj blagi pad iz BiH vjerovatno je iz Republike Srpske hahahaha :D
kamo sreće da se bošnje počnu obraćati sve više na zapad, u kršćansku europu, zanemarujući džamije istabulla...
...hrvatska tata mata, ne dam je nizasta na svijetu :))))
Nalijepsi grad na svijetu, na dva kontinenta, prijestolnica hiljadama godina, grad koji spaja dusu istoka i modernost zapada, jednom rijecu DRAGULJ
Zmaj od Sipova pravo ljudski predstavlja bejha svaki dan pjeva Bio sam u Visokooom..
gradjana Federacije FTFY