Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Bit će izgrađen u gradu Makkah", hahahahahaahaha, pa ovi klixovci kad kopiraju vijest mogli bi barem prevesti ime grada na naš jezik (Meka), a i to im je teško, valja nešto i otkucati. Inače naziv hotela je veoma originalan: Abraj Kudai, hm gdje sam to još čuo, možda Burj Dubai, samo igra riječi :))
jesam levat, ja konto na Marijin Dvoru......
kič
Da su bar Saudijci projektovali ovaj hotel pa hajd...ima ona nasa dobra, kad Cigo masla ima...
"У граду Макках" - у граду Меки. Још један очит примјер копираног чланка од сусједа.
Jel ovi arapi znaju ista praviti drugo osim djecu i hotele
Znaju, zar ne znas? Prave nuklearne elektrane I imaju svoju fabriku automobila, sve sami domaci inzinjeri, a auta su im u rangu Bmw-a I Mercedesa. :)
Svaka čast Saudijci, znam da se o vama priča sve najgore, ali ste me sada pozitivno iznenadili - nisam od vas očekivao da će te uplatiti 3,5 milijardi dolara kao pomoć palestinskoj braći u potrebi... Veoma pozitivna vijest, svaka čast! (ironija?)
nazalost to je tako, a u cemu smo mi bosnje bolji? tucaju nas po glavi progonima u rs-u, politicari i intelektualci sute...meni je gora mutavost nego to sto saudijci rade