Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne moze covjek da poredi nasu bih sa svicom.. nebo i zemlljjaa..po svee..ko je bio tamo zna o cemu pricam
gledaj ba ljepote,kakva bosna kakvi bakaraci .svica bez photoshopa.svica zemlja snova
I BiH ima ljepote, pogotovo one koje se mogu istražiti željeznicom. Pođite prugom ka Mostaru pa ćete proći i kroz planine, riječne doline i kanjone. Bradinska rampa je željezničko rješenje koje danas rijetko gdje služi javnom, redovnom saobraćaju. I da neke mudre glave u ono vrijeme nisu donijeli odluku poukidati uskotračne pruge zbog njihove nerentabilnostii i šta sve ono ne rekoše, danas bi se tutisti i dalje komešali u vagonima od Travnika do Jajca ili od Čapljine do Dubrovnika.
prelijepo je, a ja sam sigurna milion posto da je nasa bih cak i ljepsa, samo kada bi imali svicarsku politiku i politicki sistem koji bi unaprijedio zemlju, bili bi ljepsi i bolji od svice.
Svakom je njegovo najljepse. Svicarska je predivna, sredjena i prepuna prirodnih ljepota. Od brda, planina, suma, jezera... tesko bi je bilo nadmasiti da budemo realni. Tesko je biti racionalan u ovom slucaju, posto je srce uvijek kod svog. Nije samo politika i politicki sistem u pitanju, Svica je sama po sebi lijepa.
Ovo treba proci, vidjeti i dozivjeti. Alpe su divne.
divno visi onaj voz od neki dan sa tih tvojih Alpa. Lijepi Samac-Sarajevo.
Znas kako kazu ,,pazi sta zelis, moze da se ostvari " . Bolje da sjedim i cutim :/
Bosnjaci umjesto da prodaju foru sa Piramidama potencijanim turistima,oni pravili budale jedni od drugih-ko I uvijek napravili vic od sebe,umjesto da se ugledaju na Shkutore koji su Katolicima sirom svijeta podvalili Gospu, I ljudi danas zive ot toga a glupe Bosnje jos uvijek se pitaju jel il' nije piramida...ko zna-zna drugovi moji.
Sigurno neće putovati bosanskohercegovačkom :D
kolko košta ovaj voz :-(
Zato kod nas kad u vozu osjetiš miris ćevapa s lukom kroz cijelo putovanje, cigići naravno dok gledaš visočke piramide i putuješ ka Kaknju, tu se voz isprazni i onda prodišeš. Bude tu poneki alkos, ma ljepota jarane, i to jefitno da jeftinije ne može biti...
Lijep je video, ok, ali ne kontam sta je toliko spektakularno u ovom vozu. Voz ko voz...
prelijepo
poznat mi ovaj clanak...
Bolji vozovi Zeljeznica FBiH
Aljbanac sam. Živim i radim i Švicarskoj . Objektivno vaši bosanski vozovi su za klasu bolji od švicarskih. Pozdrav iz Lucerna!
u brate ti nisi u toku
To sto pricas nema veze sa realnoscu...kakvi bolji vlakovi u BiH? xD
gledam voz, uživio se pravo, kad ono zauči ezan za jaciju, jbg u Bosni sam...