Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOLI OTOK, LICNO BIH GA KUPILA ZA SVE POLITICKE STRANKE U BIH!
ev ja skupio 285 KM, pa ako se morete strpit za ostatak? :(
otokA, sarajevo!!!
Može li se ijedan privatizirati za certifikate?
Pasel sta sa profila !
Zajebi ti to ovdje sama šuma.... garant ima mina :p :)
Bahami ili polinezija :>
Bitno je da na ostrvu ima izvor pitke vode, kao i dovoljno prostora za uzgoj voca,povrca (i zelenkastih biljaka koji associraju na marihuanu) i stoke. Sve ostalo moze a i ne mora imati. A onda bih se odcjepio od ostatka svijetka i proglasio Samoupravnu Neovisnu Anarhiju!
Ja bih trec,posto mi je najblizi...
Ako bude trebalo preusmjeriti more, okean, ili pak premjestiti otoka na neko ljepse mjesto, nije problem. Samo bih cijenio ukoliko mozete sacekati dok mi ne prodje rekonstrukcija vlade FBiH- da sad ne bih davao sve iz svog dzepa, onko cemo pola-pola tj. pola vlada FBiH pola gradjani FBiH. Hvala
OVAJ PRVI JE NAJBOLJI
Možete li postaviti cijene ? hvala
Pelican,Antigua taj bi ja izabro :)
Uhhh ma nije bitno bilo koji... Ovo je raj
jedan ovakav otok i nista mi ne treba
Ovo JE Provo politicari iz republike srpske i BIH imaju sansu da kupe
eci...peci...pec...uzimam četvrti !