Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super je sve, odite ako budete imali priliku. mi bosnje smo takve da cemo radje dati za pj nego za strbacki buk i ekspedicije. jedina mana svemu tome je put do strbackog buka koji je sav od makadama i katastrofa je.
50 hiljada malo jebbote splitvice 50 hiljada posjeti u 5 dana
Da Nacionalni park Plitvička jezera postaje sve omiljeniji i posjećeniji govori u prilog i činjenica o milijuntom posjetitelju koji je dočekan čak 18 dana ranije nego 2014. godine kada je park posjetilo 1.184.449 posjetitelja. Prema dosadašnjim podacima, do 31. srpnja ove godine u parku je bilo preko 699.000 posjetitelja što je 16% više nego u istom razdoblju prošle godine. Ono što je posebno značajno jest porast ne samo broja posjetitelja nego i noćenja u predsezoni. Broj posjetitelja veći je z
@LovacBL znam to jarane ali oni imaju milion i nešto godišnje a ovi se hvale sa 50 hiljada
najljepše mjesto u cijeloj bosni
poslije alipašina
@Gospodin Kykser alipasino dc