Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta gradova SAD kultura stara 100godina..molim vas..tu se treba ubaciti jos Moskva,Budimpesta,Hong Kong,Tokijo,Peking,Tel Aviv/Jerusalim,mozda jos po neki iz Juzne Amerike, Afrike i Azije..
uhhh Seattle , kolijevka grungea .... tamo bi prvo , pa onda može ovo ostalo , nije frka :)
čim se usvoji budžet pakovanje kofera
Fino, fino. Poslušaću vas, samo kojim redom moram ići?....Ovo kako je napisano? Ok. Razumijem!
A narod BiH već sad počeo razmišljat o tome kako ce skupiti jedno 20 kermi da ode dan-dva na bazen tokom cijelog ljeta. Hvala
a gdje smo mi???
sve je ovo lijepo i lijepo je sve vidjeti uzivo... ali u BiH imamo mnogo prirodnih ljepota koje nekako svjesno ignorisemo.. vise ceznem da posjetim sve skrivene kutke nase zemlje nego ove velike zgrade..
NIsam siguran da cu i preko interneta moci posjetiti ove destinacije :) a kamo li uzivo :)
Trebali ste staviti slike Travnika, Mostara..Jablanickog jezera... pa da se imam cemu nadati
-2015. godina a vi i dalje 2015. godina :')