Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican txt, probudila su se sjecanja na `95. Galica, crni vrh, pavo, cavo, paljenik. Sve sam to pregazio cizmom sa svojih 18gd, kospicar, haustorce na surovoj ljepotici da pomognemo nas sacica iz Sa i je**s mu mater, pomogli smo valjda :) uzeli smo levate :)
usput se treba pomoliti za sve vojnike koji su poginuli na Ranjenoj Luci, Debeloj jeli i Harambasinim vodama.
Kad je rahmetli general Mehmed Alagić oslobađao prelijepi Vlašić sav svjetski vojni intelekt govorio mu kako nema šanse, a on im svima začepio usta i pokazao koliko ima srce i muda.
Vlasic je naj ljepsa planina u Bosni.
Znam i ja skijati a rodila trojicu sinova
Bravo momci, vidi se ko zna uzivati, za razliku od onih sto sjede u gradskom smogu i pisu besmislene komentare tipa "vi - mi - oni". Pa, snijeg je bijel jednako za sve, hoce li ikad to shvatiti? Vazno je da li je cjelac, prsic, nabijen, mokar, suh... I naravno, najvaznije da je krenulo. Koliko vidim, sezona ce biti duuuuga i do maja cemo vidjeti jos mnogo ovakvih tekstova. Video je izvrstan.
Ubismo se od patrioskih srceparajucih romanticno-nostalgicnih tekstova.
Imamo, a necemo i ne znamo!
Ne znam samo zasto usmjeravati ljudi ka jednom mjestu tj, Srbiji u ovom slucaju, kada je ovoga bilo, a uvijek ce biti sirom svijeta... Znam da je gadno, ali ako se ikada nadete u slucaju da vam se zene mora poroditi u bolnici gdje apsolutno nikoga ne poznajete, insistirajte da bude na porodu licnu, cisto ako se desi najgore da znate odmah na licu mjeste, a ne sedamnaest godina poslije...
Zajebao se ja... Napisao na drugu temu... heheh Svasta... :)
Pa, Vlašić je uvijek bio slobodan... oslobođen od Četa-Uja-Muja, sjećam se još od 1945. A, nedavno Muje & Čete se ganjale (jel' bilo Uja?), pa šta? niđe traga ni od jednih ni drugih ni trećih, ko da ništa nije ni bilo!
a ima li mina
Samo za Deju-Dekija http://www.youtube.com/watch?v=6wAeJfGlfeo#t=46
jel i ovo izgradio vučko i ZOI 84
super cool
i ovo je Bosna i Hercegovina :)
tu je negdje granica Bošnjakistana i Herceg Bosne
@dejo u ovo šumi negdje si začet...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dajte Jahorinu s pogledom na Pale (RS), šta će mi ta muslimansko-ustaška srednja Bosna
Dejan-Dejo-Deki@ zali se kod dodika,genocidas
moji su izbjegli iz Urije, opština Srbobran, blizu Vlasica Hvala Alahu sto ste nas potjerali, sad sam medju svojim i u REPUBLICI SRPSKOJ
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dobar je ovaj mali Vlah realno :)