Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...Postoji samo jedno mjesto gdje se moze nesto popiti i pojesti, a usluga je katastrofalno spora, a za puru, grah, corbu ili ustipke treba izdvojiti 5, a za sniclu 10 KM. Sarajevska \"klipaca\" je 2 KM - thumbs up! I to je pored \"netaknute\" prirode najsvijetlija tacka. Stoga bih zamolio redakciju Sa-x da ne reklamiraju nesto sto nisu provijerili, a pogotovo iz razloga sto jos neko moze vrlo lako zavrsiti u podrucju neociscenom od mina. Takodje, volio bih dobiti kontakt od doticne gospodjice Karovic da joj postavim par pitanja. Dakle jedino sto je napisano, a tacno je to da zaista ne dozvoljavaju ulazak autima u podrucje, te da revnosno naplacuju ulaz.
bio sam gore prije neki dan sa djevojkom i prijateljem - i setajuci sumskom stazom zavrsili smo u minskom polju. sjeb je bio sto smo to skontali dok smo bili sa \"one\" strane traka. potom smo se fino izmucili dok smo izasli iz \"minskog polja\" jer su oznake na svakom koraku u sumi. dakle, pustite price da je ocisceno od mina i ne skrecite sa asfalta u sumu. gore je bilo jedno od najzescih ratista. sto se posjete pecini tice - mi smo je zatekli zatvorenu, bez ikakvog osoblja u blizini, a bila je nedelja. Ostale pecine su neosvijetljene i \"ukrasene\" grafitima umjetnika (garant iz Olova:). Sto se nadzornika ili \"rendzera\" tice, ne vidjesmo ni jednog.
Bijambare su na putu iz Sarajeva prema Olovu
pa gdje su te pijanbare, hoce li iko reci majka mu stara, koji kanton, koji grad, koja suma...
Setnice-setalista,ovaj termin je bosanskohrvatski ...!Mora se radi multikulturalnosti..a bilo bi sasvim razumljivo da je stajalo; kozije staze..
@bb Znaci gore ratna zona? :DDDD
Bio gore ... pravo je lijepo. Samo nemojte skretati sa \"setnica\" jer cete se naci u minskom polju. Ako se nadjete u blizini lovacke \"ceke\" ne zalazite u dalje sumu Znaci samo se drzite setnica
...a gdje se ovo nalazi ???
konačno... valjda će se održavati redovno