Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To rođeni. Mostar u srcu
@BulevarLupetanja Ovo ja na istočnoj strani. Da, neki od vas su blizanci po zločinu, mržnji i primitivizmu. Ti si samo glup.
@BulevarGraniceNaDrini Večna je samo granica na Drini, primitivčiću.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj strah me kad ih vidim i na slikama
moze li neko objasniti zasto na pojedim komentarima NE MOGU odgovoriti a na drugim mogu???????
kod nas znaju napraviti a ne znaj uodržavati. A kad se nešto desi onda nije niko kriv.
Via Ferata??? Ono neka naginje feničanima ili venecijacima samo da skrenu paznju da zele pokatolicit Mostar, (HDZ banditos)
Prije dodjes na Siroki Btijeg nego do ovoga Mosta ali stvarno ko ne vjeruje neka proba.Eto toliko o tome koliko je iznad Moatara.
bravoo Previše smo izgradili zidova, a premalo mostova
Via Ferate Fortica, tooooo!
Steta sto se Hercegovina vise posjetuje od stranih turista nego Bosna. Naprimjer naljepse prirodne ljepote, veliki kanjoni, sume, brda zelena i rijeke se nalaze npr. u zapadnom i centralno sjevernom djelu BiH. Pejsaz koji oduzima dah.... Hercegovina je isto fina ali ni blizu zelenim ljepotama Bosne..
@gooUser1577610961 Ebiga Bosanci vi bi i pare i jare jelde. Malo Sarajlijama sto su pokupili kajmak od odnacija pa daj im sad i turizam. Sami furajte nargile pa ce turisti navaliti.
Nekako imam trtu od visine.. 🤐 Tako da, sto se mene tiče , ja cu okolo
Super za nove generacije jer mi stariji pamtimo ovakav ratni preko Starog mosta al mi nismo osjecali adrenalin
@nemogudavjerujem1 ne mislim da sam stara.... imala sam 8 god kad me mama uzela za ruku i povela u setnju po nekad najljepsem gradu bivse drzave.... sjecam se koliko je plakala kad smo dosle na Stari (bijeli zeljezni) nije mi bilo jasno zasto! Dok se nije desilo otvaranje 2004-e... tada smo plakale obje, od srece❤
Muslimani nisu ludi da slave najluđu noć!
@mudrost1212, a mogu piti, pusiti, psovati, lagati, krasti, varati ...
@mudrost1212 A gdje ti spadaš botu ...???? Vjerojatno u tu "pametnu" većinu .. !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
respect