Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Australiji napustiš fakultet i postaneš milioner. Kod nas napustiš fakultet i postaneš ministar. Ko tu bolje živi?
Ma svaka mu čast.. On barem izgleda kao milioner, na spram naših Brajlovica, Brajkovica, Radoncica i ostalih sibicara..
Pa nek povede Fuada Backovica
I da ga usput guzi u bulju?
Jbg. Nacija nam 89% krezava pa imamo komplex manje vrijednosti ... inače nevmbi manjkalo ponuda za posao . )))))))))))))))
@Monoteist znanje Engleskog jezika je prekretnica da bi radio posao! E tu je taj % gdje bi vi popadali! Za €70,000 možeš i zlatne zube ugraditi!
traži nekog mlađeg lika da ga kara
Nije mi jasno da je toliko zanimljiv da mora placati da ide neko sa njim ahahahahha :D Ma ovo je samo da bi dospjeli na naslovnice ;)
ko god ode sa njim neka dobro pripazi shupaq!
Ovom bih dao bez po' riječi :)
milioner a peder, ja bozije kazne
A hrana i prevoz? I jel placen topli obrok?
klasicni peskir
ne metak u paksu
Ma moze i za 450km na banku za ovakvog tipa.
ovo ko ne zna se zove REKLAMIRANJ KROZ OGLAS ZA ZAPOSLJAVANJE, fol trazis radnika a ustvari imas jeftinu reklamu fuj fuj
Da ovome kojim slučajem nije djevojačko prezime "Šukalić"?!