Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hercegovino moja ! Ponosim se sto sam Hercegovac ❤️
Predivno! Ovo treba sacuvati kao i mnoge druge prirodne ljepote u BiH. ❤️🇧🇦
Ovdje je FOdil dao dozvolu za pravljenje mini hidroelektrane pa se narod bori da ovo sačuva, sramota da se treba uopšte raspravljati o ovome
Stvarno ne znam kakvu ljepotu ljudi ovdje vide, da vidite tek ljepote gdje Miljacka ljubi Bosnu, bez teksta bi ostali 😀
Nažalost, bunski kanali nisu snimljeni u punoj ljepoti, jer je očito vodostaj prevelik pa se zapravo ne vide slapovi i preljevanje Bune u svoj ljepoti jer je to ono što je interesantno. Ovako izgleda rijeka ko lijepa rijeka i ništa posebno. Ljeti kad sve ozeleni i kad je manji vodostaj bunski kanali su impresivni.
Samo kod nas moze svako da snima sa dronovima, sta zeli, kao zeli i kad zeli. Smijesno da nemamo zakon koji bi to regulisao.
Ima zakon i regulisano je
Hercegovina u srcu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Smaragd