Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fotogenicnije je moje selo od ovoga .
cigani
hvala Allahu pa nam je podario ovaku divnu vjeru Islam, krscani i ne krscani nemojte biti naivni...ovo sto se na TV-u prikazuje je čista obmana,Antikrist je jednook bas kao televizija,stalno nas puni laznim informacijama,istinu zamjenjuje sa lazima,ruzno i nevaljalo prikazuje dobrim (razvrat,blud i svako zlo)...Antikristov raj je pakao a Antikristov pakao je raj,Islam ce pobijediti laži i obmane svi to znamo, svako dobro i mir s vama dobri ljudi.
hajd ne seri
lijepih slika...covjece da se prepanes. il im kamenji po zraku vise il su se namazali......
wow samo nadati se da te neko ne otme i proda u roblje il neš slično. Kakav ba Mijanmar šta vam je.
Et sad valja ici u ovaj Mijanmar i bacit koji selfi.
iako su fotogenični, siguran sam da nisu sretni kao oni u butanu...
Jel to ona zemlja gdje su muslimani izlozeni nevidjenoj torturi i zlostavljanju!??
zemlja budističkog terorizma, ali naravno taj terorizam je ok, kao i jevrejski i hrišćanski. kad svjetski mediji izvještavaju kako se progone čitava sela, i ljudi godinama žive u montažnim kampovima, mada su prognani sa zemlje koja je njihova kolko i tih budista, mogu mislit šta se sve stvarno zbiva. i onda se čude ako neki musliman iz mijanmara podržava isil isl.
Bla, bla, bla... I u Nigeriji muslimani ubijaju muslimane, isto stanje u Libiji, Jemenu... A tacno sam znao da cu naci ovakve komentare... A da ne spominjem stanje u Sudanu, Somaliji, Iraku (upravo u ISIS-u) i ostalim drzavama koje bas i nisu "friendly" prema ljudima druge vjeroispovjesti (a zna se koju oni prate)... Naravno, samo zato sto narodi vjeruju u istog Boga ne znaci da su njihovi mentaliteti isti, isto je i sa krscanima, hinduistima, budistima itd. Samo... Vas mozak je ogranicen kao pepeljara, tako da ja bezveze ovo gore napisah... maaa Koliko god ti je neko zla ucinio moras biti glup da podrzavas slicno zlo... Samo ako ne razmisljaju kao ti, pa misle da ISIS zbilja stiti muslimane..?
Kakva je to zlatna zemlja u kojoj ne jedu zlatnim kašikama? Ne kontam fakat! :)))