Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivim u Becu a sanjam Sarajevo!!!!!!!!!!
ti si lud
Jest al malo sutra. Haman najbolje zivjeti po kanadskim i australijskim pustarama. A nigdje Evropskih gradova.
meni ne smeta sto sam iz Bosne,a vala ne smeta mi ni to sto zivim u Becu ;-)
Zanimljivo, nijedan grad iz neke islamske zemlje na listi :-))) Pa ce ipak Bosnje reci kako je islamsko uredjenje drustva vrh :-)
A VAREŠ???
Ma nemaju oni "sarajevski duh". To je ono kad te sin vlasnika kafića pomete na trotoaru i ne dobije nikakvu kaznu.
jbg u sarajevu danas svi "prava gradska raja", i oni s hayata i oni što ne mogu smisliti hayat, i oni iz barlotija i oni što mu ne mogu prići na 100 metara.....a onda imaš onu ortodoksnu skupinu za koje su recimo Sergej i Željko Joksimović vrhunski folkeri tj. "cajke", ali je zato Damir Avdić Graha vrh.....srećom takvi ne izlaze iz kuće po danu, da jesu, neko bi ih zaklao.
Kakvo crno Sarajevo i gradska raja .. tog fenomena nema vise od 1992.
A D.Vakuf?
a sta je sa njemačkom?
iako nemaju SFF i SCC. pfff.
A nemaju ni cevape.