Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Livno i okolina su prelijepi. Nazalost zaboravljeni od svih. Primjer kako je politika ubila jedan grad, ljude u pojam. Svako ko je nesto znao i htio od zivota otisao je. Lijep pokusaj i nadam se da ce uspijeti dovesti sto vise ljudi.
Livno i okolina sa netaknutom prirodom i 700 divlih konja su fantasticna inspiracija za pozitivan pocetak. Sreto g Mamuza i tebi i legendi Mati Rimcu.
Sretno ljudino!
r/bih
Fino je vidjet kako se pobesnjeli maxovi vracaju u wasteland 😉
https://i.pinimg.com/originals/89/a9/27/89a9272a4a59fffcbb8fb863a181118a.jpg
A domovnica iz džepa viri he he
MoRambo najjaci.
Zaboravili ste metnut "promo" naznaku
čuj mamuza ..😂😂😂
Na kraju mogu samo reći: Dođite u Livno, bili smo i ostali dobri domaćini", zaključuje Marin. Hvala tebi Marine ali neka hvala vase 'gostoljubivosti'...
@Norm1 Tko je god došao u Livno s poštovanjem i normalnim ponašanjem uvijek je dobro došao i dočekan je s još većim poštovanjem i uvažavanjem a tko dolazi s provokacijama i zlim namjerama nije se dobro proveo što je do sada povijest pokazala mnogo puta
Dzeko dao gol