Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto vise ovakvih ljudi bilo bi puno bolje
Ali džaba kad ne znamo iskoristiti potencijal. Eno Štrbački Buk kod Bihaća. Top lokacija ali pit bio užas i sad asfaltirala ali na nekim mjestima je preuzak. Kad stigneš tamo parking na livadi (ako je kiša padala nek ti je Bog na pomoći), wc strahota a izbor za piće i hranu je skoro pa nepostojeći
ljudina
Ne vjerujem da bi se ikada namjenski uputio na neku od tih lokacija, jedino usput ako mi je.
Lik je gori manipulator od naših političara. Krade ideje i sadržaj manje poznatih travel blogera iz BiH i pokupi zasluge jer je nametljiv.
Bravo!
zdravo
Da je više promotora BiH kao što je Robert Dacešin, gdje bi nam bio kraj. Bravo momče.
🤍
💙🤍💛
Da su lijepa, jesu, da su tajanstvena, nidje veze, hrpa smeca oko svakog.
kad bi slusali politicare do sada bi imali jos 5 ratova a ne bi uzivali u nasoj najlepsoj drzavi na svjetu Bosni i Hercegovini
Cuo sam da se jednom jedan kupao u Balkani, prvo mu utrnula jaja jer je voda 14 stupnjeva u sred ljeta, a onda netragom nestao jer ga je pojeo saran dug 2metra. Sve u svemu kupao se tu ne bih.
Evo prijedlog za prekrasno Šatorsko jezero